Partner Programma


Wij doen er alles aan om besparen en overstappen makkelijk te maken voor alle ZZP’ers, MKB’ers en ook grotere bedrijven in Nederland én we zijn op zoek naar bedrijven, organisaties en verenigingen die ons daarbij kunnen helpen.


Als jij denkt dat jouw klanten, leden of zakenrelaties kunnen profiteren van onze dienstverlening, laat vooral wat van je horen. In ruil voor het in contact brengen van bedrijven met onze diensten, betalen we je graag een mooie vergoeding. Bijkomend voordeel voor jou is dat jij je klanten helpt met flinke besparingen waardoor ze je meer gaan waarderen, nog meer zaken met je gaan doen en trouwere klanten van je zullen worden of blijven.


Uiteraard helpen we je graag bij het opstarten en succesvol maken van een partnership, met o.a. marketing-advies en productinformatie.


Hoe het werkt:

  • Je neemt contact met ons op en laat weten welke van de besparingen (energie, telecom, verzekeringen etc.) jij wilt aanbieden aan je klanten.
  • Gezamenlijk werken we de samenwerking uit en zorgen we dat wij de door jou binnengebrachte klanten altijd herkennen. Op het moment dat ze een contract afsluiten via Businessmind, krijg je een vergoeding.
  • Elke maand bekijken we hoeveel commissie je van ons krijgt, sturen we je hiervan een overzicht en betalen dit aan je uit.
  • Jij blij, jouw klanten blij en wij blij!

Gedurende het partnership kan je uiteraard altijd een beroep op ons doen om vragen te stellen of problemen op te lossen.


Heb je interesse om onze partner te worden of heb je vragen, bel ons gerust op 030-7009723 en vraag naar Krijno. Mailen kan natuurlijk ook: info@businessmind.nl