Over ons


De website Businessmind.nl is bedacht door en eigendom van MTVTD B.V.

MTVTD B.V. is in 2011 opgericht. Onze doelstelling is om dienstverleningen te ontwikkelen die de consument en de klein zakelijke markt helpen bij het maken van beslissingen met betrekking tot bestedingen. Door kosten en besparingen inzichtelijk te maken en ingewikkelde termen duidelijk uit te leggen bieden we de consument en organisaties duidelijkheid van zaken. Daarnaast bieden we de service om over te stappen naar een andere leverancier, waarbij de overstap uit handen van de consument of de organisatie wordt genomen.

Businessmind is er van overtuigd dat ZZP’ers en MKB’ers op hele eenvoudige wijze flink kunnen besparen op hun vaste lasten. Daarom helpt Businessmind bedrijven op een hele makkelijke manier met het vergelijken van producten, tarieven en service van leveranciers van energie, telefonie, autolease, bedrijfshuur en zakelijke verzekeringen. Tevens verzorgt Businessmind voor de klanten die dat willen volledig kosteloos een geruisloze overstap naar de voordeligste en beste leveranciers van die betreffende diensten aan.

Businessmind werkt met een beperkt aantal leveranciers. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van heel veel aanbieders niet in jouw voordeel zal zijn. Tarieven veranderen vaak, voorwaarden veranderen soms, dus wij zoeken naar partijen met stabiele, scherpe en gezonde producten door de jaren heen, mét daarbij een betrouwbare manier van werken en goede klantenservice.

Businessmind is het zakelijke zusje van Consumind. Consumind.nl is een besteding coach die de consument helpt besparen op de vaste uitgaven in het huishoudboekje. Hierbij richt Consumind.nl zich op energie, internet, (digitale) televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie, verzekeringen en hypotheken. De consument kan op de website de aanbieders vergelijken op producteigenschappen, tarieven en klanttevredenheid. Ook kan de consument via Consumind.nl overstappen naar een andere leverancier. Er wordt samengewerkt met een aantal leveranciers. Deze leveranciers zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, service, klantenbeoordeling en kwaliteit.

Sinds 2011 heeft Consumind ongeveer 10% van de Nederlandse huishoudens geholpen met budget gerelateerd advies op het gebied van o.a. energie, triple play, mobiele telefonie, consumptief krediet, hypotheken en verzekeringen.


Contact

Wil je contact met ons opnemen? Bel, mail of schrijf ons dan. We vinden het prettig om van je te horen en kijken graag waarmee we jouw bedrijf kunnen helpen. Hieronder vind je al onze gegevens.

Businessmind
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht
website: www.businessmind.nl
e-mail: info@businessmind.nl
telefoon: (030) 7009 727

Kunnen uw
energiekosten omlaag?