Vergelijk direct actuele energieprijzen!


Vul hieronder je gegevens in en krijg direct een overzicht van de beste prijzen in de markt te zien. Vergelijken is geheel vrijblijvend en gratis


Je adres


Je energiegegevens


ik weet mijn
verbruik

Bedrijf
aan huis

Winkel
 

Kantoor
 
kwh p/jr
kwh p/jr
kwh p/jr
m3 p/jr

Vul onderstaande gegevens in om een volledig overzicht te zien van alle beschikbare leveranciers en hun prijzen


Je persoonsgegevens


(Klik hierboven op "direct vergelijken" en je krijgt geheel vrijblijvend een overzicht te zien van alle beschikbare leveranciers en hun tarieven, gebaseerd op jouw verbruik. Je zit nog helemaal nergens aan vast!)

Klantenservice

030 - 7009 723

 

Top 5 meestgestelde vragen

Heb je vragen, twijfel je of is iets niet duidelijk? Bel of mail ons dan gewoon even. We vinden het prettig om van je te horen en kijken graag waarmee we je kunnen helpen. Je kan ons bereiken via 030-7009723 en info@businessmind.nl Tijdens kantooruren kan je ook met ons chatten via het kleine schermpje rechtsonder op onze site.
Ja, onze dienstverlening is gratis. Je hoeft dan ook geen extra kosten te betalen wanneer je via een overstap profiteert van onze scherpe tarieven. De energieleveranciers betalen ons een vergoeding van gemiddeld 1,5% van de contractwaarde. Door onze dienstverlening hoeven zij minder kosten te maken op salesgebied, waardoor zij deze besparing kunnen gebruiken om onze dienstverlening te vergoeden.
Aangezien de energieprijzen de laatste jaren sterk gedaald zijn, kan 95% van al onze klanten een flinke besparing realiseren. De grootste besparing die wij tot op heden hebben kunnen bereiken voor een klant was euro 18.000. Bent je al langer klant bij dezelfde leverancier van zakelijke energie? Dan is een besparing bijna gegarandeerd.
Onderzoek van de Nederlandse overheid heeft uitgewezen dat 96% van alle overstappers in Nederland tevreden is over hun overstap! Het regelen van een overstap is dan ook een puur administratief proces. Miljoenen Nederlanders doen het elk jaar en profiteren daardoor altijd van lage tarieven. Bij een overstap word je geen seconde afgesloten van stroom of gas en het is in een paar minuten geregeld. Wij regelen alles voor je en uiteindelijk veranderen alleen de naam van je leverancier en natuurlijk de kosten die je betaalt.
De overstap van jouw huidige naar een nieuwe energieleverancier via Businessmind verloopt in de volgende stappen.
Stap 1 - Aanmelding overstap via Businessmind
Stap 2 - Bevestiging van overstap door de nieuwe energieleverancier
Stap 3 - Moment van overstappen, jouw huidige leverancier wordt voor je opgezegd
Stap 4 - Doorgeven meterstanden aan de nieuwe energieleverancier
Stap 5 - Ontvangst eindnota van huidige leverancier
Businessmind werkt geheel onafhankelijk en is geen onderdeel van een energieleverancier. Wanneer je een vergelijk opvraagt, staat de het goedkoopste contract altijd bovenaan. Heel simpel en overzichtelijk dus.