Ontvang een offerte met de scherpste tarieven!


Vul hieronder je gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend en gratis een maatwerk offerte.


Je adres


Je energiegegevens


ik weet mijn
verbruik

Weet je het jaarverbruik van jouw bedrijf niet, kijk dan op je jaarafrekening of bel ons op 030 7009 723.

kwh p/jr
kwh p/jr
kwh p/jr
m3 p/jr

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze offerte binnen enkele dagen in je mailbox


Je persoonsgegevens


(U ontvangt alleen een vrijblijvende offerte, u zit nergens aan vast én onze dienstverlening is voor u kosteloos!)

Klantenservice

030 - 7009 723

 

Top 5 meestgestelde vragen

Heb je vragen, twijfel je of is iets niet duidelijk? Bel of mail ons dan gewoon even. We vinden het prettig om van je te horen en kijken graag waarmee we je kunnen helpen. Je kan ons bereiken via 030-7009723 en info@businessmind.nl Tijdens kantooruren kan je ook met ons chatten via het kleine schermpje rechtsonder op onze site.
Ja, onze dienstverlening is gratis. U hoeft dan ook geen extra kosten te betalen wanneer u via een overstap profiteert van onze scherpe tarieven. De energieleveranciers betalen ons een vergoeding van gemiddeld 1,5% van de contractwaarde. Door onze dienstverlening hoeven zij minder kosten te maken op salesgebied, waardoor zij deze besparing kunnen gebruiken om onze dienstverlening te vergoeden.
Aangezien de energieprijzen de laatste jaren sterk gedaald zijn, kan 95% van al onze klanten een flinke besparing realiseren. De grootste besparing die wij tot op heden hebben kunnen bereiken voor een klant was euro 18.000. Bent u al langer klant bij dezelfde leverancier van zakelijke energie? Dan is een besparing bijna gegarandeerd.
Onderzoek van de Nederlandse overheid heeft uitgewezen dat 96% van alle overstappers in Nederland tevreden is over hun overstap! Het regelen van een overstap is dan ook een puur administratief proces. Miljoenen Nederlanders doen het elk jaar en profiteren daardoor altijd van lage tarieven. Bij een overstap word je geen seconde afgesloten van stroom of gas en het is in een paar minuten geregeld. Wij regelen alles voor je en uiteindelijk veranderen alleen de naam van je leverancier en natuurlijk de kosten die je betaalt.
De overstap van uw huidige naar een nieuwe energieleverancier via Businessmind verloopt in de volgende stappen.
Stap 1 - Aanmelding overstap via Businessmind
Stap 2 - Bevestiging van overstap door de nieuwe energieleverancier
Stap 3 - Moment van overstappen, uw huidige leverancier wordt voor u opgezegd
Stap 4 - Doorgeven meterstanden aan de nieuwe energieleverancier
Stap 5 - Ontvangst eindnota van huidige leverancier