Een lager maandtarief voor je nieuwe leaseauto of bedrijfswagen? Laat ons het voor je uitzoeken!


Door samenwerkingen met diverse autoleasebedrijven zijn wij vaak in staat om scherpere leasetarieven te realiseren dan je als mkb’er of zzp’er zelf kan.

Hoe werkt het?


Kijk hoeveel je kunt besparen op AUTOLEASE.

Vul je gegevens hieronder in (stap 1/2).


Verder

Hoe werkt het?


1Je geeft je wensen door


Je mailt ons je eerder gekregen lease-offerte(s) of je mailt de koopofferte van de autodealer aan ons door en wij gaan direct voor je op zoek naar een voordelig aanbod bij onze partners.


2Je krijgt een scherp aanbod


Wij sturen je een offerte met een scherpe prijs, uiteraard bij een betrouwbare lease-partner zonder gekke verrassingen achteraf. Natuurlijk kunnen we altijd even telefonisch overleggen.


3Je gaat besparen op je nieuwe auto


Als jij akkoord gaat met de offerte, verzorgen wij de bestelling en hele afhandeling met de leasemaatschappij. Nadat de bestelling van de door jou uitgekozen auto(’s) / bedrijfswagen(s) helemaal rond is, houdt onze partner je op de hoogte van het levermoment e.d. Daarna kan jij gaan profiteren van de door ons gerealiseerde besparing!Waarom bij ons?


1We besparen je geld en gedoe


Op het moment dat je een mooie nieuwe auto uitgezocht hebt, wil je uiteraard niet meer betalen dan nodig is. De beste deal uitzoeken is echter een heel gedoe en als mkb’er of zzp’er krijg je niet altijd de scherpste prijs. Wij regelen de optimale prijs bij een betrouwbare leasemaatschappij voor je, zonder extra kosten, zodat jij je tijd gewoon in je eigen bedrijf kan steken.


2Beste prijs / kwaliteit


Wij zijn niet ten koste van alles op zoek naar het allergoedkoopste leasetarief, maar selecteren de beste en voordeligste keuze voor jouw specifieke situatie. Dus niet alleen een lage maandprijs is belangrijk, maar ook wat er gebeurt als je schade rijdt, of je vervangend vervoer krijgt tijdens onderhoud, wel of geen winterbanden etc.


3We weten wat we doen


Wij hebben sinds 2011 via onze grote zus Consumind ongeveer 10% van de Nederlandse huishoudens geholpen met budget gerelateerd advies op het gebied van o.a. energie, telecom en verzekeringen. Businessmind is ontstaan nadat er veel Consumind-klanten aangaven geholpen te willen worden met besparingen en advies voor hun bedrijf. Uiteraard wilden we dat graag.Veelgestelde vragen

Uiterlijk 24 uur na jouw aanvraag zullen wij de offerte aan je mailen.
De levertijd van je nieuwe auto is afhankelijk van de productieduur van het voertuig. Gemiddeld ligt deze periode tussen de 2 tot 4 maanden. Vaak kan een dealer van het betreffende merk een goede indicatie geven en uiteraard kunnen wij het ook voor je nagaan tijdens het offerte-traject. Mocht je voor een voorraadauto hebben gekozen, dan kan deze snel geleverd worden. Na het bestellen van de auto ontvang je een bestelbevestiging met de verwachte leverweek.
Als MKB’er, ZZP'er of startende ondernemer ben je van harte welkom. Er zijn al abonnementen vanaf 6 maanden, speciaal voor ZZP'ers en zelfstandig ondernemers. Onze partners vragen bij iedere nieuwe relatie de benodigde (financiële) informatie op via een onafhankelijke kredietbeoordelaar. Deze informatie, tezamen met ervaringscijfers, vormen de basis voor een besluit m.b.t. de acceptatie. Afhankelijk van de uitkomst van de kredietbeoordeling kan door ons of onze partner aanvullende informatie of zekerheid gevraagd worden.
In veel gevallen is leasen voor jou als MKB’er of ZZP’er voordeliger dan een auto kopen. Je hoeft geen grote investering te doen en komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. Andere voordelen van leasen zijn o.a. je rijdt altijd in een nieuwe representatieve auto, alles is inbegrepen, je kan kiezen uit verschillende leasevormen en je hebt van te voren duidelijkheid over de kosten en komt niet voor vervelende onverwachte uitgaven te staan.

Zit je vraag er niet bij?
Neem met ons op!